Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  VerkeersspiegelKopen.nl heeft het grootste aanbod verkeersspiegels van de Benelux, doorgaans binnen een week geleverd uit voorraad.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van VerkeersspiegelKopen.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeersborden RVV
 3. F-serie | Geboden en Verboden
sorteer op

F-serie | Geboden en Verboden

Verkeersborden Geboden en Verboden kopen? RVV borden F-serie

RVV borden Verkeersborden F-serie verbodsborden en gebodsborden zijn officiële RVV verkeerborden die informatie verschaffen over een naderend verbod of gebod. Of je nu wil aangeven dat het verboden in te halen (F01) of dat de rijbaan of rijstrook uitsluitend ten behoeve van lijnbussen en vrachtverkeer (F19) is, we hebben volop keuze voor je. Verbodsborden en gebodsborden verkeer gerelateerd, zoals een verbodsbord om te keren (F07) om een gebodsbord met einde alle verboden (F08). Ook voor bedrijventerreinen waar verkeersborden gelden leveren wij de borden op maat. Deze gebodsborden en verbodsborden zijn volledig reflecterend en duurzaam. Bekijk alle RVV verkeersborden Geboden en verboden hieronder!

Meer productcategorieën:

Informatie: F-serie | Geboden en Verboden

Categorie F officiële verkeersborden conform het RVV reglement.

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden. Voor in de openbare ruimte of een bedrijventerrein/eigen terrein. Zorg voor een juiste gebods en verbodsaanduidingen met duidelijke reflecterende verkeersborden in de officiële afmeting. Tal van mogelijkheden en variaties mogelijk. 

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.