• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand 0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
  1. Home
  2. Verkeersborden RVV
  3. H-serie | Plaatsnaamborden
sorteer op

H-serie | Plaatsnaamborden

Plaatsnaambord kopen? RVV verkeersborden H-serie

Plaatsnaamborden zijn officiële RVV verkeerborden en duiden het begin of het einde van de komgrens aan. Bij ons kun je zelf je buurtschap- of plaatsnaamborden ontwerpen en bestellen. Je ziet dus gelijk hoe jouw plaatsnaam bord eruit komt te zien! Onze plaatsnaamborden en komgrensborden voldoen aan de RVV richtlijnen en zijn standaard reflecterend. Start dus nu met ontwerpen en laat je eigen plaatsnaambord maken bij Informatiebord.nl.

Meer productcategorieën:

Informatie: H-serie | Plaatsnaamborden

Al onze plaatsnaamborden en komgrensborden produceren wij zelf. De opdruk van het plaatsnaambord wordt geprint met een van onze fullcolour printers, welke o.a. gebruikt worden voor de officiële verkeersborden, vanwege de specifieke kleureisen die hieraan gesteld worden.

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden. Voor in de openbare ruimte of een bedrijventerrein/eigen terrein.

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.

 

Plaatsnaam borden worden ook wel komgrens borden genoemd omdat deze borden het begin of einde aangeven van de bebouwde komgrens. Je hebt plaatsnaamborden, of komgrensborden, dus in een begin en einde uitvoering. Het einde plaatsnaambord is te herkennen aan de rode diagonale streep