Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  VerkeersspiegelKopen.nl heeft het grootste aanbod verkeersspiegels van de Benelux, doorgaans binnen een week geleverd uit voorraad.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van VerkeersspiegelKopen.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Veiligheidsborden

Gebodborden, verbodsborden, waarschuwingsborden, verzamelplaats borden, nooduitgang bordjes, vluchtroute bordjes, reddingsborden ...

Hier kan je allerlei soorten veiligheidsborden kopen. Veiligheidsborden zijn noodzakelijk voor zowel de BHV, bouwplaats, magazijn of werkplaats. Een goede signalering draagt bij aan de veiligheid op het terrein en de werkvloer. Hier vindt je alle veiligheidsborden met hun betekenis en pictogrammen. Waarschuwingsborden en vluchtwegmarkering voor de nooduitgang, symbolen voor gevaarlijke stoffen of verbodsborden. Veiligheidsborden met de officiële veiligheidspictogrammen gaan in diverse situaties het verschil maken voor jouw bedrijf. 

Kies een productcategorie:

Informatie: Veiligheidsborden

Duurzame reflecterende veiligheidsborden nodig?
Wij produceren aluminium (verkeers)borden met een dubbel omgezette rand, of in vlakke Alupanel uitvoering, en volledig reflecterend in klasse 1 of 3. Geheel geproduceerd en uitgevoerd conform de Internationale normen NEN-EN-ISO-7010 en NEN 3011:2015.
Benieuwd hoe onze borden eruit zien en hoe deze geproduceerd worden? 

Deze veiligheidsborden zijn toepasbaar voor verschillende situaties
- VCA borden voor gecertificeerde bedrijven die veilig, gezond en duurzaam werken
- PBM borden voor het verplicht dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen
- BHV borden voor maatregelen in geval van calamiteiten en evacuatie

Alle veiligheidspictogrammen zijn duidelijk gecategoriseerd per toepassing:
⚠️  Waarschuwing
🔵  Gebod
🚫  Verbod
🔙  Nooduitgang
🏃🏼  Vluchtroute
👨‍👨‍👧‍👦  Verzamelplaats
🔥  Brand
🆘  Redding

Een groot deel van de producten zijn geheel bewerkbaar dankzij onze unieke SignEditor™️ ✎
Voor de specifiekere, grotere combinatieborden met meerdere pictogrammen en teksten hebben we een aparte categorie met een groot aantal bewerkbare voorbeelden: Samengestelde Veiligheidsborden
Wil je je creativiteit volledig benutten? Dan kun je ook met een geheel blanco sjabloon starten.
Ga hiervoor naar de SignEditor startpagina

Alle veiligheidsborden en pictogrammen zijn ook leverbaar in kleine(re) stickers en platte bordjes.
Deze kun je terugvinden in deze productgroep: Veiligheidspictogrammen